Wij zijn een organisatie met ervaren medewerkers en professionals

Wie zijn wij


Jan Schultinga

jan@schultingaopheikenskok.nl

074 750 88 67


Jan is na het behalen van zijn VWO diploma aan de slag gegaan bij één van de voorgangers van PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs in Groningen. Daar is zijn affiniteit met de zelfstandige beroepsbeoefenaren in de (para)medische sector ontstaan. Na het succesvol afronden van de opleiding tot Belastingadviseur heeft hij de overstap gemaakt naar de vestiging Leeuwarden van dezelfde organisatie om tenslotte in 1996 naar de vestiging Hengelo van PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs te verkassen.

Per 1 april 2007 heeft Jan zich zelfstandig gevestigd als belastingadviseur ten behoeve van de begeleiding van cliënten in het midden- en kleinbedrijf, waarbij hij bijzondere aandacht heeft voor cliënten in de (para)medische sector, zoals o.a. huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en medischspecialisten en hun samenwerkingsvormen.

In zijn vrije tijd is Jan geïnteresseerd in voetbal, zowel op amateur- als professioneel niveau.

Bertil Opheikens

bertil@schultingaopheikenskok.nl

074 750 88 67


Bertil heeft zijn studie bedrijfseconomie aan de H.E.A.O. te Enschede gevolgd. Vervolgens heeft hij aan Universiteit Nyenrode de NIVRA-opleiding tot registeraccountant gevolgd. Na afronding van het theoretische gedeelte van de opleiding heeft hij de overstap gemaakt naar de opleiding tot Accountant Administratieconsulent.

Bertil werkte zowel in de controle- als samenstelpraktijk bij PricewaterhouseCoopers Accountants te Hengelo. Daar is ook de affiniteit met ondernemers en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf ontstaan.

Zijn vrije tijd besteedt Bertil onder andere aan het spelen van golf en voetbal. Daarnaast is hij een fervent skiër.

Renate Kok

renate@schultingaopheikenskok.nl

074 750 88 67


Renate heeft ruim elf jaar in de aangiftepraktijk van PricewaterhouseCoopers Belastingadviseurs gewerkt. In deze periode heeft ze haar H.E.A.O.-diploma Fiscale Economie en de opleiding tot Belastingadviseur met succes afgerond.

Renate is met name werkzaam voor het midden- en kleinbedrijf, de medische sector en (vermogende) particulieren. Na haar tijd in de aangiftepraktijk heeft ze nog ruim een jaar in de adviespraktijk van PricewaterhouseCoopers gewerkt om vervolgens de overstap te maken naar een zelfstandig kantoor.

In haar vrije tijd is ze onder andere te vinden in de sportschool en op de golfbaan.